Endelig kan det se ut som det er lys i korona tunnelen. Signaler fra regjeringen tyder på at samfunnet går mot en åpning.

Det vil uten tvil gjøre at vi i SINPRO igjen kan invitere dere til fysiske samlinger som vi mener skal ha merverdi for hver enkel medlemsbedrift. Jeg skriver «vi» av den grunn at undertegnede og ny daglig leder, Atle Homme nå jobber sammen frem mot 1.mars da Atle tiltrer for fullt. I SINPRO har det vært aktivitet i prosjektene Digital Modenhetsanlyse, LEAN og ikke minst i vårt pågående kunstig intelligens prosjekt gjennom hele høsten.

Digital Modenhetsanalyse avsluttes i sin nåværende form nå i januar. Men alt tyder på at det kan kjøres på nytt gjennom 2022 for de som ikke fikk med seg første runde.

LEAN arbeidet med SINTEF utsatte sine januar samlinger og forventes å kjøre nye samlinger i starten av mars. Les mer om det her: Effektiv opplæring i industrien- Training Within Industry- SINTEF

Sammen med Deloitte og Lindesnesregionen Næringshage starter vi opp med nye tema samlinger på HR relativt raskt etter vi ser utviklingen i korona restriksjoner.

Prosjektet med kunstig intelligens har god fart. Det er nå en rekke pågående prosjekter hos aktører i mange bransjer og flere spennende står for tur. Styringsgruppen planlegger nå flere bedrifts besøk med formål å identifisere prosesser i produksjon og administrasjon som kan løses med bruk av AI. Les mer om dette her: M-AI

Sammen med MIL og AI;Hub blir det en samling i Grimstad som tar inn over seg mulighetene som finnes og prosjektene som pågår.

Les mer om arrangementet og påmelding her :https://aihub.no/event-info

Atle Homme vet jeg har planer om å besøke medlemmer så fort han er på plass for å raskt komme i dialog rundt hvordan SINPRO kan være en enda bedre partner i bedriftens utvikling og strategi.

Kontakt

Atle Homme

atle@sinpro.no

+47 948 60 992

Hollendergata 3, 4514 Mandal