Sinpro invititerer nå til regionens første Innovasjonsforum. Innovasjonsforum er fag, humor, glede og refleksjon om hverandre. Gled deg! Dette er et konkret program, og ikke vårt eget fagforum.

Dere blir kjent med Sjur og Klaus som er jordnære praktikere og som har opplevd både medvind og motgang i innovasjonsprosjekter. Innovasjon er både vanskelig og lett. De vanskelige delene er gjerne at innovasjon handler om endring, om folk og at vi er forskjellige. Sjur er kjent for å si: «Den som ikke endrer seg blir en annen». Sjur og Klaus skal dele med dere der de har trådt feil og hvilken trylleformel du kan bruke for å unngå å gå i den samme fella.


Innovasjonsforum er for alle, og du trenger ingen spesiell bakgrunn eller erfaring for å være med. Innovasjonsforum vil gi deg inspirasjon til å fornye din virksomhet og øke ditt engasjement for de menneskene du ønsker å vinne tillit hos.

Vi håper du melder deg på til årets første Innovasjonsforum den 11.juni. Temaet blir «Muligheter og handlingsrom». Vi skal løfte oss opp i helikopteret der vi tar en strategisk tilnærming og lærer innovasjonens verden. Vi deler erfaringer, jobber med noen spennende innovasjonsspørsmål og skaper samspillsglede.


Du trenger ikke forberede deg til noe spesielt, Innovasjonsforum skal gi deg nye perspektiver du kan ta med tilbake til jobb. Kanskje du får en knakende god ide, ser en ny mulighet for samarbeid eller gir deg fornyet gnist til å ta tak i et brennende uløst behov.


Vi gleder oss til å møte dere den 11. juni og 5.september til Innovasjonsforum.


Etter Innovasjonsforum i september er planen å starte Innovasjonsprogrammet «Løft». Dette er et kompetanseprogram i innovasjon med 5 samlinger der virksomheten tar med et brennende behov, noe som er viktig, uløst og på høy tid å gjøre noe med. På «Løft» vil vi kombinere prosjektutvikling med nettverksutvikling. Sjur og Klaus har levert over 60 «Løft» i Norge og programmet har dokumentert solide resultater hos virksomhetene som har vært med. Vi skal snakke mer om «Løft» når vi er sammen på Innovasjonsforum.


Vi ser frem til første møte i Innovasjonsforum.


Hilsen,

Sjur og Klaus


Kontakt

Atle Homme

atle@sinpro.no

+47 948 60 992

Hollendergata 3, 4514 Mandal