Det ble en spennende og interessant dag der vi utforsket nye muligheter. Satt søkelyset og inspirerte til en ny kultur, en datadrevet kultur. 25 engasjerte personer møtte opp!

Når engasjementet og deltakelsen er god, er det fantastisk. 

Det er andre samling i Mandal i regi av European Digital Innovation HUB - Oceanapolis (EDIH). Første samling var inspirasjon, idag var det en fagdag, og dagen ble utforskende og spennende. Mulighetene ligger med å tenke utenfor "boksen".

Den store saken er verdien i data, men egentlig handler det om å etablere og bli inspirert i en datadreven kultur, oppdage skjulte muligheter og omsette dette til verdiskapning. Ikke minst utforske mulig nye verdiskapningsområder. Hvilke data har vi. Hva er mulig så skaffe av data. Hvilken ny markedsposisjon kan vi skape. 

Modellere nye forretningsområder er også essensielt i nye muligheter. Hvilke andre partnere kan vi koble, og hvordan kan vi styrke vår markedsposisjon - eller muligens utvide markedet vårt. 

Engasjementet var bra og det inspirerer til fortsettelsen. Idag hadde EDIH med seg Øyvind Mydland fra EDIH, Christian Nordbach fra MIL Grimstad og Ellen Nordgård-Hansen fra Norce

SinPro retter en stor takk til European Digital Innovation HUB - Oceanopolis, med Stig Martinsen i spissen. Vi takker også Sørlandets Kompetansefond og EU Founding med hensyn til finansiering og gjør prosjektet mulig.

Deltakende bedrifter:
Applica Consulting
Bertelsen & Garpestad
DDV
GCE NODE
Global Ocean Technology/ Windport
InnAkva Klyngen
Lindesnes Fyr
Lindesnes Kommune
Maren
Marna Engineering
Nøsted &
Scanmudring
Sentient Energy
SWECO
Umoe Mandal


Kontakt

Atle Homme

atle@sinpro.no

+47 948 60 992

Hollendergata 3, 4514 Mandal